22 Δεκ 2019

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στην κατάμεστη αίθουσα του παραρτήματος της ΕΑΑΑ / Πάτρας,  ο Πρόεδρος και ο Ταμίας της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ ενημέρωσαν τα μέλη του Παραρτήματος για την Ένωση, τις δραστηριότητές της, τους προβληματισμούς της, τις ενέργειες που έχει κάνει και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
 Ακολούθησε συζήτηση η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως εξόχως ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική.  
Τα συμμετέχοντα μέλη του παραρτήματος της ΕΑΑΑ / Πάτρας  παρουσίασαν τα κυριότερα προβλήματα που τα απασχολούν, έκαναν ερωτήσεις και ζήτησαν διευκρινήσεις για σειρά θεμάτων που παρουσιάστηκαν κατά την ενημέρωση. 
Οι εκπρόσωποι της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ έδωσαν απαντήσεις/διευκρινίσεις και κατέγραψαν τα θέματα που τέθηκαν.

Η Ένωση και με την συμβολή των μελών της, θα δώσει απαντήσεις ή και θα συνδράμει στην επίλυση όσων θεμάτων μπορεί. Για τα υπόλοιπα θα αναλάβει όλες τις απαραίτητες  ενέργειες και δράσεις τόσο για την ανάδειξή τους όσο και   για την λύση τους.
Αυτή η συνάντηση έδειξε για μια ακόμα φορά την χρησιμότητα της αλληλοενημέρωσης και την ανάγκη της σύμπνοιας και συμπόρευσης όλων. 
Μετά από αυτήν οι αντίστοιχες ενημερώσεις συναδέλφων που είχε σχεδιάσει η ένωση να γίνουν και σε άλλα μέρη, θα γίνουν το συντομότερο. 
Η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος ΕΑΑΑ/ Πάτρας και όλα τα Μέλη που συμμετείχαν, καθώς και το Δ.Σ της ΕΑΑΑ για θετική ανταπόκριση και έγκριση στο σχετικό αίτημα. 
Καλά Χριστούγεννα και το 2020 να είναι καλύτερο από τα προηγούμενα. Να είναι χρονιά αγωνιστική, υγείας, αγάπης, ειρήνης, ευόδωσης των επιθυμιών, δικαίωσης και εκπλήρωσης των στόχων.