19 Σεπ 2014

Για να θυμόμαστε το παιδί που χάθηκε και όχι μόνο

Για να θυμόμαστε το παιδί που χάθηκε και όχι μόνο
Συμπληρώνεται χρόνος από την δολοφονία - σφαγή του Παύλου Φύσσα από τα φασιστοειδή της ΧΑ. Από την ανάκριση που έχει ήδη ολοκληρωθεί, προέκυψε ότι μετά το αποτρόπαιο γεγονός άναψαν τα τηλέφωνα ανάμεσα στον χρυσαυγήτη τοπικό αρχηγό, τον τοπικό βουλευτή, αλλά και τον αρχηγό, δείγμα της εμπλοκής του κομματικού μηχανισμού στο έγκλημα.
Λίγες μέρες πριν την δολοφονία Φύσσα ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά μόλις γλύτωσε από την ίδια τύχη στο Πέραμα, γιατί άλλο, προφανώς, παρά για τις απεργίες στη ζώνη, δείγμα των σχέσεων της ΧΑ με το «σύστημα». Η περίπτωση αυτή όπως και οι επιθέσεις εναντίον μεταναστών που είχαν προηγηθεί δεν είχαν διεγείρει ανακλαστικά στο εύρος που έγινε μετά την δολοφονία του Φύσσα, τόσο από τα ΜΜΕ εν χωρώ, όσο και από την κυβέρνηση που περίμενε να ξεπεραστεί ο αριθμός των 30 υποθέσεων για να τις στείλει για ανάκριση, ως ενέργειες εγκληματικής οργάνωσης. Αργότερα προκύψανε περισσότερα, όταν αποκαλύφτηκαν τα κρυφά πάρε – δώσε ανάμεσα στη ΧΑ με το πρωθυπουργικό επιτελείο και όχι μόνο. Κόμματα του υπόλοιπου πολιτικού συστήματος προσπάθησαν να προσεταιριστούν εκτός από ψηφοφόρους και υποψηφίους από τη ΧΑ σε δήμους και περιφέρειες.
Δεν ξεχνάμε ούτε και τη διείσδυση της ΧΑστα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις για την οποία διείσδυση παρουσιάστηκαν συχνά στοιχεία πλην όμως η υπηρεσιακή έρευνα δεν εντόπισε καμιά.
Χρέος μας είναι η αντιμετώπιση των χρυσαυγήτικων επιχειρημάτων με το φασιστικό – ναζιστικό, ρατσιστικό, εθνικιστικό δηλητήριο και η απομόνωση όσων δεν παίρνουν από λόγια.
Η κάθε συναλλαγή με τους φασίστες δεν είναι νομίζουμε απλά ανήθικη πράξη αλλά βαθιά και συνειδητά εγκληματική. Άλλο ένα χρέος που προκύπτει επίσης είναι να πολεμήσουμε την πολιτική που μας έχει οδηγήσει στην οικονομική εξαθλίωση και φτωχοποίηση παρέχοντας πρόσφορο έδαφος στο φασισμό να αναπτυχθεί.

ΠΗΓΗ: http://ketha.gr/nea.html