23 Νοε 2013

Σταχυολογώντας

1. Μέρκελ: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός μου παρουσίασε μια σειρά εντυπωσιακών αποτελεσμάτων.
Η Ελλάδα έχει σημειώσει αξιοσημείωτα αποτελέσματα. . Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει σημειωθεί πρωτογενές αποτέλεσμα»
Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν φαίνεται να της παρουσίασε τον αριθμό των συμπατριωτών μας που έχουν αυτοκτονήσει, των ανέργων, των Ελλήνων οικονομικών μεταναστών, των οικογενειών που στερούνται ηλεκτρικού, των αστέγων, των ανθρώπων που τρέφονται σε κοινωνικά συσσίτια, των επιχειρήσεων και καταστημάτων που έκλεισαν.  Ούτε των όγκο των δακρύων φαίνεται να της παρουσίασε και βέβαια αυτή  φαίνεται να έκανε πως δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος της ανθρωπιστικής κρίσης που προκαλεί αυτή η καταστροφική πολιτική που εφαρμόζετε στην χώρα μας.

2. Όλγα Κεφαλογιάννη ( στην Philoxenia ): «Διανύουμε μια περίοδο μεγάλων ευκαιριών».
Συμφωνούμε. Διανύουμε πράγματι περίοδο μεγάλων ευκαιριών για τους καιροσκόπους και τους δανειστές σε βάρος της χώρας και των συμπατριωτών μας.

3. Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας: «Η απελευθέρωση των πλειστηριασμών δεν έχει δημοσιονομικό όφελος» και όπως σημειώνει δεν θα έχει κανένα σοβαρό δημοσιονομικό αποτέλεσμα και συνεχίζει λέγοντας ότι ανάμεσα στους χιλιάδες δανειολήπτες που αγωνιούν είναι μέλη του , έμποροι ,ελεύθεροι επαγγελματίες, άνεργοι.
Στελέχη εν ενεργεία και αποστρατεία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, θα συμπληρώναμε εμείς, τα οποία εξακολουθούν να ζουν με το άγχος της απώλειας των σπιτιών τους, γιατί οι  υποσχέσεις που κατά καιρούς έχουν δώσει οι Υπουργοί  Εθνικής Άμυνας ήταν και παρέμειναν υποσχέσεις.