20 Νοε 2013

Κάλεσμα συναδέλφων

Αγάπη, Αγώνας, Αδέσμευτος, Αδικία, Ακηδεμόνευτος,  Αλληλεγγύη, Αλληλοσεβασμός, Αλτρουισμός,  Άμυνα, Ανεργία, Ανταποδοτικότητα, Ανεξαρτησία, Ανθρωπιά, Αξιοκρατία,  Αξιοπρέπεια, Ασφάλεια, Ειλικρίνεια, Ελπίδα, Εντιμότητα, Εργασία, Ευαισθησία, Ευγένεια, Ευτυχία, Διεκδίκηση, Δίκαιο, Δικαιοσύνη, Δημοκρατία, Ηθική, Ήθος, Κράτος, Μέλλον, Νεόπτωχος, Οικογένεια, Πατρίδα, Πατριωτισμός, Περηφάνια, Περίθαλψη, Πρόνοια, Σεβασμός, Σοβαρότητα, Συνάδελφος, Συνέπεια, Υπερχρέωση, Υποχρέωση, Ύφεση, Φτώχεια, Φτωχοποίηση, Χαρά,  Χρέος, Χρεοκοπία, λέξεις, λέξεις, λέξεις.
Λέξεις  που κάποιοι προσπαθούν να διαγράψουν, λέξεις που κάποιοι προσπαθούν να τις αφήσουν χωρίς νόημα, χωρίς περιεχόμενο γιατί γνωρίζουν καλά ότι είναι λέξεις επικίνδυνες για την ύπαρξη τους, ότι είναι επικίνδυνες για την υλοποίηση των στόχων τους, ότι είναι λέξεις με βάρος που μπορεί να γίνουν ανάχωμα στα σχέδια τους. 
Τώρα είναι η ώρα οι λέξεις να αποκτήσουν νόημα, τώρα είναι η ώρα οι λέξεις να βρουν το χαμένο τους περιεχόμενο, τώρα είναι η ώρα οι λέξεις να αποκτήσουν ζωή και να μας δώσουν μια νέα δυναμική.
Τώρα κάνουμε την κίνηση. 
Την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα δεν είναι κάποια νέα Ένωση ή Φορέας ή Σύλλογος και δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει ή να ακυρώσει κανέναν, αλλά μια προσπάθεια.
Είναι μια αγωνιστική προσπάθεια  χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες ή κομματικές σκοπιμότητες. 
Είναι μια αγωνιστική κίνηση  με οδηγό την αγωνία μας και στόχο την διεκδικητική συμπόρευση όλων, για την υπεράσπιση όσων κεκτημένων έχουν απομείνει και την επιστροφή όσων μας έχουν αφαιρεθεί. 
Η επανένωση   της συντριπτικής πλειοψηφίας  των συναδέλφων, η επανοικοδόμηση ξανά σε στέρεες βάσεις σχέσεων εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού όλων μας και ο συντονισμός των προσπαθειών όλων, στη βάση μιας ισότιμης συμμετοχής και λειτουργίας σύμφωνα με ένα πλαίσιο αρχών, αποτελούν τον δρόμο για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 
Τερματίζοντας τις ατέρμονες συζητήσεις για τον τρόπο των συνεργασιών, τερματίζοντας τις ατέλειωτες συζητήσεις για την όποια οργανωτική δομή, τερματίζοντας την σπατάλη χρόνου στην αναζήτηση ρόλων, καταθέτουμε το πλαίσιο του σκοπού και των βασικών αρχών μας και καλούμε όλους τους  Συναδέλφους που συμφωνούν με αυτό το πλαίσιο να συστρατευτούμε σε αυτή την αγωνιστική προσπάθεια. 
Να κάνουμε αυτή την αγωνιστική προσπάθεια  κίνηση αναγέννησης αρχών και αξιών, κίνηση ισότιμης συμμετοχής, κίνηση ελπίδας, κίνηση μετατροπής του μειονεκτήματος της διαφορετικότητας σε πλεονέκτημα του νέου, κίνηση της συλλογικής προσπάθειας για να ανακτήσουμε το σήμερα και να ελπίζουμε για το μέλλον, να ελπίζουμε ότι μπορούμε να έχουμε ξανά μια αξιοπρεπή και καλή ζωή την οποία δικαιούμαστε εμείς, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, όλοι.
Συνάδελφε  τώρα  ήρθε  η ώρα. 
Έλα και εσύ μαζί γιατί μόνο όλοι μαζί εάν θέλουμε μπορούμε.

Επικοινώνησε μαζί μας:

synt.epitropi@gmail.com                  
Τηλ.: +306955492208

Ομάδα  Επικοινωνίας