14 Ιουλ 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ Δελτίο Τύπου Νο 16 / 2014 ΤΗΣ ΑΝΕΑΕΔ



Αγαπητοί συνάδελφοι,
Έλαβα το email σας και κατόπιν ενημερώθηκα και από το link εντός αυτού, που οδηγεί στην ιστοσελίδα του SEA, όπου και διάβασα το Δελτίο Τύπου.
Κατόπιν αυτών έχω να σχολιάσω τα εξής και περιμένω  την γνώμη σας / στάση σας, επί όσων θα σχολιάσω.
1) Το ότι – όπως λέτε – «ασυντόνιστα με τους υπόλοιπους φορείς παρουσιάστηκαν στον Σταϊκούρα και χωρίς καμιά εξουσιοδότηση του έδωσαν άνεση χρόνου για την επιστροφή των κλεμμένων.» αυτό θα έπρεπε να ήταν αιτία «πολέμου» για μας.
Συμφωνώ απόλυτα με την χροιά και την έμφαση που δίνετε στο σχόλιο που κάνετε και σας λέω μόνο ότι είμαι πρόθυμος να συμμετάσχω σε εκδήλωση  διαμαρτυρίας που μάλιστα θα πρέπει να είναι και έντονη, υπό το πρίσμα, ότι ποιόν ρώτησαν  και έδωσαν συγκατάθεση για άνεση χρόνου, σε βάθος
πενταετίας (από ότι έχω ακούσει), λες και διαπραγματεύονται μόνον δικά τους δικαιώματα. Εκείνοι αν θέλουν να βοηθήσουν την (παράνομη – Βλ. παρακάτω) συγκυβέρνηση  ας μην τα πάρουν / ζητήσουν και ποτέ κα ας τα δωρίσουν. Για τα δικά μας όμως δεν έχουν κανένα τέτοιο δικαίωμα.
2) Προσωπικά το οικονομικό σκέλος δεν με ενδιαφέρει. Και δεν με ενδιαφέρει όχι γιατί είμαι πλούσιος ή δεν έχω ανάγκες ή δεν χρωστώ πουθενά.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει. Όμως βάζω το θέμα αυτό σε ύστερη μοίρα (και αυτό το έχω εκθέσει πολλάκις σε συνεδριάσεις σας όποτε έχω συμμετάσχει). Πράγματι με στεναχωρεί ιδιαίτερα που παρόλο που έχει περάσει τόσος καιρός από τότε που βρεθήκαμε για τελευταία φορά μαζί και έχουν προστεθεί ένα σωρό τραγικά γεγονότα έκτοτε, εσείς συνεχίζετε να κοιτάζετε – όπως και ένα σωρό άλλοι κλάδοι – το ταξικό οικονομικό την ώρα που η Πατρίδα χάνεται και ξεπουλιέται στην κυριολεξία. Για εμάς τους απόστρατους Αξιωματικούς, το να είμαστε και να συμπεριφερόμαστε  ίσια και όμοια με άλλους κλάδους  και συντεχνίες, δηλαδή να εκλιπαρούμε για το δίκαιο μας, προδότες της Πατρίδας και συμμορίτες που «διοικούν» το προτεκτοράτο Ελλάς κρυμμένοι πίσω από ξένες πλάτες και την σιδερόφρακτη Βουλή είναι (α) κατάντια και (β) πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβετε ότι μας / σας γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και ουδόλως τους νοιάζει; Είμαι εγώ παράξενος ή τρελός; Που τα λέω αυτά; ΟΧΙ κύριοι συνάδελφοι, μόνοι σας γράφετε «Υπενθυμίσουμε ότι οι μνημονιακές Κυβερνήσεις / Συγκυβερνήσεις με τις μέχρι σήμερα ενέργειές τους δείχνουν να  αντιμετωπίζουν την Εθνική Άμυνα ως μη απαραίτητη….» και κακώς ενώ το γράφετε δεν φτάνετε στο δια ταύτα αυτών που γράφετε. Και το δια ταύτα είναι ότι πράγματι κανένα προτεκτοράτο δεν χρειάζεται στρατό. ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ. Ποια επομένως Πολιτική ηγεσία καλείτε; Ποιους Αρχηγούς; Ποια κόμματα;
Πόσο μακράν της πραγματικότητας είστε;
Σας παραπέμπω να ενημερωθείτε από τα κάτωθι links μήπως και σας γίνει αντιληπτό σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε, όπου και πάλι ολόκληρη η αλήθεια (κατά τη γνώμη μου) δεν ακούγεται, όμως είναι πάρα πολύ κοντά στην πραγματικότητα.
Κοτζιάς στον Κουφόπουλο – realFm
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=260348&catID=7
Καθηγητής συνταγματικού Δικαίου Γ. Κασιμάτης σε εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ.
https://www.youtube.com/watch?v=vV9jzSQebxU#t=1045
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Το κράτος «διοικείται» με φασιστικό τρόπο και έχει υπάρξει πλήρης εκτροπή του Πολιτεύματος. Επομένως είναι άλλες οι δράσεις που θα έπρεπε να αναλάβουμε (βάσει 120Σ) μαζί με άλλους χώρους, κινήματα και μέτωπα  που το καταλαβαίνουν και να προχωρήσουμε όλοι μαζί.   Και όχι να ζητάμε από ανθρωπάρια την ελεημοσύνη τους. Πρέπει να είμαστε περήφανοι και όχι ικέτες, όπως συνάγεται από το δελτίο τύπου σας.
Μερικά σημαντικά που πρέπει να λάβετε και να λάβουμε υπόψη όλοι εμείς οι απόστρατοι, πρώτοι και καλύτεροι, είναι τα ακόλουθα, και να τα διαδώσουμε, να τα στηρίξουμε, να τα γνωστοποιήσουμε με κάθε μέσον στην κοινωνία, την Ελληνική, στους τουρίστες (με ξενόγλωσσα φυλλάδια), προς κάθε κατεύθυνση και με κάθε τρόπο να πιέσουμε και να τους ξευτιλίσουμε σε κάθε δημοκρατική γωνιά του πλανήτη, προς κάθε ευήκοο ους.  Από σύνταξη με αυτούς μην περιμένετε, ούτε από Μετοχικά Ταμεία, ούτε καν από την «εγγυημένη σύνταξη των 360.
Στο video ακούστε τον Ρωμανιά, δίπλα είναι ο Παναγιωτόπουλος, και δεν βγάζει άχνα σε ότι ακούει.
http://bit.ly/1zzDiAC
Λάβετε υπόψη λοιπόν τα εξής:
Η Ελλάδα, οι Έλληνες, ο Ελληνισμός, εξ΄αιτίας ενός επαχθούς και απεχθούς χρέους, αδιευκρίνιστου ύψους (έγκυροι εκτιμητές το υπολογίζουν 600-750δις ευρώ) για το οποίο ουδέποτε πραγματοποιήθηκε λογιστικός έλεγχος, βιώνουν συνθήκες κατάργησης εθνικής κυριαρχίας και προσβολής στοιχειωδών ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, με αποτέλεσμα μία Εθνοκτονία σε εξέλιξη.
Αυτή η Εθνοκτονία σχεδιάζεται από εξωθεσμικά κέντρα και εφαρμόζεται και ελέγχεται από την Τρόϊκα δηλαδή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), το οποίο έχει έδρα στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, Ουάσιγκτον, δίπλα στον Λευκό Οίκο.
Αυτή η Εθνοκτονία διαθέτει δύο αλληλοδιαπλεκόμενους βασικούς μηχανισμούς. Τον «Δικαιϊκό» μηχανισμό και τον Οικονομικό μηχανισμό .
Η Ελληνική Βουλή και η Ελληνική Δικαιοσύνη στην επικρατούσα πλειοψηφία τους στηρίζουν την Εθνοκτονία. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναινεί στην Εθνοκτονία.
Η Βουλή βαρύνεται με το καταγγελλόμενο και μη εξεταζόμενο έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας και της δόλιας παραπλάνησης σε βάρος του λαού και της χώρας. (Μηνύσεις Αντωνίου και πολλών άλλων)
Η Ελληνική Δικαιοσύνη αρνείται να αναδείξει:
1)   ότι το πολιτικό σύστημα  συντηρεί και «αξιοποιεί» με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την εγκληματικά ιδιοτελή (αντι)συνταγματική ρύθμιση (άρθρο 86 Συντάγματος) περί δικαστικού αυτοελέγχου από το ίδιο το Κοινοβούλιο των εγκληματικών πράξεων υπουργών και βουλευτών.
2)    ότι οι μηνύσεις των πολιτών κατά της Κυβέρνησης για το ποινικό αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας, τις οποίες η Δικαιοσύνη υποχρεώνεται να διαβιβάζει στη Βουλή με βάση το άρθρο 86 του Συντάγματος, διαβιβάστηκαν μεν, όμως όχι μόνο ουδέποτε εξετάστηκαν, αλλά ούτε που αναγνώστηκαν έστω και από έναν Έλληνα Βουλευτή οποιουδήποτε Κοινοβουλευτικού Κόμματος!  

Επίσης η Ελληνική Δικαιοσύνη, κλείνει τα μάτια και τα αυτιά όσον αφορά τις νομοθετικές ρυθμίσεις για την εκ των προτέρων χορήγηση δικαστικής ασυλίας σε στελέχη  τραπεζών και οργανισμών που εγκληματούν κατά την διενέργεια των φιλομνημονιακών και των καθ΄ υπόδειξη της Τρόϊκας ενεργειών τους. Η Ελληνική Δικαιοσύνη, αντί να διατρανώνει παγκοσμίως τις ωμές παραβιάσεις κάθε έννοιας δικαίου, δηλαδή, στοιχειωδών, ατομικών/κοινωνικών/συνταγματικών δικαιωμάτων, σε συνδυασμό με την βιολογική εξόντωση χιλιάδων Ελλήνων πολιτών και τον εξαναγκασμό άλλων να
μεταναστεύσουν δια παντός, περιορίζεται στο να διεκδικεί με δηλώσεις και με δικές της αποφάσεις πρότερους μισθούς και συντάξεις τα οποία ο υπόλοιπος Ελληνικός πληθυσμός αμετάκλητα στερείται.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη αρνείται να πράξει ακόμα και αυτό που το πολιτικό σύστημα, από λάθος ή από παράλειψη, της επιτρέπει ακόμα. Δηλαδή να διερευνήσει ποινικές ευθύνες (και να αποφανθεί ακριβοδίκαια επ΄ αυτών), ορισμένων μη πολιτικών προσώπων που «ξέφυγαν» από τις διεφθαρμένου και διαφθοροποιού χαρακτήρα προαναφερθείσες νομοθετικές ρυθμίσεις περί δικαστικής ασυλίας στελεχών οργανισμών/συνενόχων στην Εθνική Προδοσία, ακόμα και τις ευθύνες της Τρόϊκας με το σύνολο των υπαλλήλων της, οι οποίοι διοικούν και εγκληματούν, εντός Ελλάδας, χειρότερα και από στρατός κατοχής.
Ως προς τον Οικονομικό μηχανισμό, ουδέποτε αναδείχθηκε καθ’ οιονδήποτε τρόπο, κοινοβουλευτικό, δικαιϊκό, επιστημονικό, ως όφείλετο, το ζήτημα της ευθύνης της οικονομικής πρόσδεσης (και των μετέπειτα συνεπειών της για τη χώρα  με την ένταξή της) στο σκληρό νόμισμα του ευρώ (βλέπετε συνέπειες από τη θεωρία μηδενικού αθροίσματος διεθνούς εμπορίου όπου το πλεόνασμα μιας χώρας ισούται με το έλλειμμα άλλων). Ουδέποτε αναδείχθηκε ότι το αλλότριο νόμισμα του ευρώ υπακούει στο άρθρο 123 της συνθήκης της Λισαβόνας, που επιτρέπει τη λειτουργία των εμπορικών τραπεζών με κλασματικά αποθεματικά και τη δημιουργία άυλου (ιστορικής σημασίας παραδοχή: BANK OF ENGLAND- Money creation in the modern economy) νομίσματος από τις εμπορικές τράπεζες. Δηλαδή, να εκδίδουν χρήμα εκ του μηδενός με ηλεκτρονικές λογιστικές εγγραφές με ταυτόχρονη δημιουργία χρέους  (παρέχοντας δάνεια σε κράτη και ιδιώτες). Ως συνέπεια, υποχρεούμεθα να αποπληρώνουμε τις δανειακές υποχρεώσεις με τοκογλυφικά επιτόκια  της τάξεως μέχρι και  του 8,5% σε σχέση με τα επιτόκια των αντιστοίχων ομολόγων της Γερμανίας που ανήρχοντο σε 2%.
Επίσης ουδέποτε διερευνήθηκαν η δυνατότητα και τα Εθνικά  οφέλη, μιας νομισματικής πολιτικής που αποβλέπει στο δημόσιο συμφέρον της χώρας και ασκείται από μία Κεντρική Τράπεζα που αντανακλά πράγματι Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), διότι η σημερινή ΤτΕ ελέγχεται κατά συντριπτική πλειοψηφία από μετόχους που επί 85 ολόκληρα χρόνια παραμένουν άγνωστοι στον Ελληνικό λαό. Η σημερινή ΤτΕ είναι μία ανεξάρτητη αρχή υπεράνω και του Υπουργείου Οικονομικών και συνεπώς είναι αδύνατον να ελεγχθεί από την εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση.
Επίσης ο Οργανισμός αυτός (η ΤτΕ) λογοδοτεί και ενεργεί σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές και οδηγίες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), ενός αλλότριου θεσμικού οργάνου με έδρα την Φραγκφούρτη της Γερμανίας.-
Κατόπιν αυτών θα συνεχίσετε να ζητάτε και να εκλιπαρείτε όλους αυτούς που τους καλείτε (Στο Δελτίο Τύπου σας) να σας ακούσουν. Ελπίζω όχι, αν θέλουμε να λογιζόμεθα ως σοβαροί Έλληνες Πολίτες.

Με εκτίμηση
Ασμχος ε.α.
Κουτσούκος Χρίστος
Υ.Γ. Παρακαλώ  πολύ η απάντηση αυτή να δημοσιευτεί στον ιστότοπο της Συντονιστικής επιτροπής.