31 Οκτ 2014

Από την συνέντευξη τύπου αποστράτων, εν ενεργεία στρατιωτικών και ΣΑ

"Στρατιωτικοί – Σ.Α.: Το «ψηλά το κεφάλι», το μήνυμα στην κυβέρνηση, το 1 εκ. ψήφοι και ο «άσσος στο μανίκι» της κυβέρνησης
Σε  μια συνέντευξη τύπου που είχε από όλα, ακόμα και μια λιποθυμία ηλικιωμένου, και ένταση και αποχωρήσεις όταν κάποιοι όπως είπαν άκουσαν προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τους θεσμούς των Ενώσεων – Ομοσπονδιών και τον πρωθυπουργό, και δημόσια διχογνωμία για τον όρο ένστολος , και επίκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ασκήσει την επιρροή του, οι Στρατιωτικοί εε και εα, και τα εε και εα Στελέχη των Σ.Α. έστειλαν μήνυμα κινητοποιήσεων στην κυβέρνηση, αγωγών και προσφυγής και στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Το τελευταίο περιθώριο που φαίνεται πως δίδεται είναι μέχρι τις 5/11 για να παρουσιαστεί δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα (για τα μόλις 144,4 εκ Ευρώ που τονίστηκε πως είναι το «κόστος») για την υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ ενώ όπως ειπώθηκε ο Σταικούρας ήδη δήλωσε πως θα είναι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα.
Ετοιμοπόλεμοι εμφανίστηκαν οι Απόστρατοι, σημειώνοντας πως το «ψηλά το κεφάλι» έχει να κάνει και με τους αγώνες αλλά και στέλνοντας μήνυμα στην κυβέρνηση πως συνολικά ΣΑ και ΕΔ εκπροσωπούν 1 εκ ψηφοφόρων. Αυτό που πάθαμε εμείς με το ΣτΕ θα το πάθουν και άλλοι αύριο και ο λαός που θα δείξει την δυσαρέσκεια του όχι μόνο με την ψήφο του αλλά και με την αγάπη του το ξέρει ήταν το μήνυμα του Α. Τσουκαρακη
Μηνύματα που έχουν φτάσει στην κυβέρνηση…
Και από τους συνάδελφους των Στελεχών ΣΑ και ΕΔ που τώρα είναι βουλευτές ή στελέχη σε κόμματα αλλά και γενικότερα…
Πλήν όμως στην κυβέρνηση, (αλήθεια; ψέμματα; ποιος ξέρει…) δείχνουν μια κάποια …ψυχραιμία

Λένε όπως μαθαίνουμε,  πως όταν έρθει η ώρα της κάλπης τα Στελέχη των ΣΑ και ΕΔ δεν θα ψηφίσουν μόνο για το ΣτΕ…αλλά και για άλλα που σχετίζονται και που δεν σχετίζονται με την καθημερινοτητα τους…"

yened.wordpress.com