25 Νοε 2014

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ 27η ΝΟΕΜΒΡΗ

Φίλοι συνάδελφοι μέλη και μη της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος
Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου έχει προκηρυχθεί πανελλαδική απεργία. Συμμετέχουν από τους απόμαχους της δουλειάς οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις συνταξιούχων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αποστράτων Ε.Δ. και Σ.Α.
Σε όλη τη χώρα θα γίνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική της ανεργίας, της οικονομικής εξαθλίωσης, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και των δικαιωμάτων εργαζομένων και συνταξιούχων στα μεροκάματα, στους μισθούς, στις συντάξεις, στα ασφαλιστικά δικαιώματα, στην κοινωνική ασφάλιση και υγεία,στην παιδεία. Συμμετέχουμε και εμείς προσθέτοντας στα κοινά προβλήματα και τους αγώνες και το δικό μας ενάντια στην πολιτική της συγκυβέρνησης που κάνει κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους.
Ενώνουμε τη φωνή διαμαρτυρίας από κοινού με τη ΣΕΑΑ και σας καλούμε όλους να αφήσετε την  κριτική του καφενείου και τη θέση του θεατή στον καναπέ που βολεύουν τα σχάδια της κυβερνητικής πολιτικής και να κατέβετε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα στη Παλιά βουλή (άγαλμα Κολοκοτρώνη) την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου ώρα 11:00