28 Οκτ 2015

Εσείς το ακούσατε; Βάρεσε "νομή";;!

Ο "πρόεδρος του ΣΟΔ" (συμμετέχουν Ενώσεις αποστράτων (ΝΠΔΔ) και φορείς ΝΠΙΔ) κάλεσε προέδρους επιλεγμένων
φορέων σε σύσκεψη ... 

Μάθανε φαίνεται, ότι "άλλοι έχουν κινήσει ..." που λέει και η γνωστή "Μπαλάντα του κυρ Μέντιου", όχι για να "κοκκινίσει" η πλάση ή  μήπως "θα ρθει ανάποδα ο ντουνιάς" που λέει ο Κ. Βάρναλης στο ποίημα του που τραγούδησε ο Ξυλούρης ...

Τίποτα απ' όλα αυτά, αλλά "άλλοι έχουν κινήσει ..." γιατί δεν πάει άλλο στις οικογένειές μας με τα μνημόνιά τους, τα προαπαιτούμενα των προαπαιτουμένων, τους εξορθολογισμούς, την ανάπτυξή τους και πάει λέγοντας!

Θα δούμε αν αυτή τη φορά, η σύσκεψη του ΣΟΔ θα αποδειχτεί εκτέλεση εντολής "βάρα νομή", π.χ. για "ενημέρωση", ή τρομοκράτηση (έχει γίνει ξανά παλαιότερα) των συναδέλφων, ή για την σύνταξη μιας ακόμα επιστολής, ή για οργάνωση επίσκεψης σε γραφεία κυβερνώντων και άλλα "νοικοκυρεμένα πράγματα", που οδηγούν στην επανάπαυση (στο πληκτρολόγιο και στο τηλεκοντρόλ) ...

Προς κύριους του ΣΟΔ: 

  • Πρόγραμμα δράσεων αποστράτων υπάρχει και έχει κατατεθεί δημόσια! 
  • Τις δράσεις αυτές τις ακολουθεί, χωρίς καπελώματα,  όποιος φορέας ή συνάδελφος θέλει πλην χρυσαυγιτών και λοιπών συνοδοιπόρων! 
  • Ευπρόσδεκτες θα είναι τυχόν προτάσεις για εμπλουτισμό και επέκταση του προγράμματος που υπάρχει. 

Οργάνωση παράλληλων δραστηριοτήτων, για παράδειγμα μια βδομάδα αργότερα όπως έγινε πριν μερικά χρόνια, δείχνουν προθέσεις διασπαστικές και δεν θα γίνουν αποδεκτές από τους συναδέλφους. 

Χαιρόμαστε πάντως γιατί το πετραδάκι που έπεσε στη λίμνη συνεχίζει να παράγει κύματα!