13 Νοε 2016

"Υποδοχή" Ομπάμα - Εορτασμός της 43ης επετείου του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου


Συνάδελφοι,
η Πρωτοβουλία συμπαρατάσσεται με την ΚΕΘΑ και θα συμμετάσχει στη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΕΕΔΥΕ και άλλοι σύλλογοι την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στην Ομόνοια, για να διαδηλώσουμε όλοι μαζί ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ανεπιθύμητος στην πατρίδα μας, για τους λόγους που αναφέρονται και στην πρόσφατη ανακοίνωση της Κίνησης.
Σας καλούμε όλους να διαδηλώσουμε μαζί!
Συνάντηση:  Πίσω από το πανό της ΚΕΘΑ στην πλατεία Εθν. Αντίστασης (πρώην Κοτζιά) -  ώρα 18.00.
Επίσης:
·  τιμώντας τους αγωνιστές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου κατά της στρατιωτικοφασιστικής δικτατορίας,
·  θέλοντας να συμβάλλει στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης  στην κορυφαία στιγμή της αντιδικτατορικής πάλης  και
·  συνεχίζοντας τον αγώνα για μια ζωή με δικαιώματα, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, μαζί με την τεράστια δύναμη του λαού (των οικογενειών μας, των συγγενών και φίλων)
δίνουμε και πάλι αγωνιστικό ραντεβού και συνέχεια στον αδικαίωτο αγώνα για "Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία - Εθνική Ανεξαρτησία"! Έτσι κι εφέτος, η Πρωτοβουλία από κοινού με την Κίνηση απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συναδέλφους που πιστεύουν, όπως εμείς, ότι το μήνυμα του ξεσηκωμού του Νοέμβρη του 1973 για μια καλύτερη κοινωνία, είναι ολοζώντανο και σήμερα, ενημερώνοντάς τους ότι:
·  Θα καταθέσουν λίγα λουλούδια στο ηρώο του πολυτεχνείου την Τετάρτη 16 Νοεμ. ώρα 12.00 και καλεί εε & εα συναδέλφους να συναντηθούμε ώρα 11.30 στη γωνία Στουρνάρη και Πατησίων.
·   Την Πέμπτη 17 Νοεμ. θα συμμετάσχουν στην καθιερωμένη πορεία. Σημείο και ώρα συνάντησης θα γίνει γνωστό με νεότερη ανακοίνωση.



Διαβάστε περισσότερα: http://protovoyliaapostraton.webnode.com/