29 Απρ 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι απόστρατοι των ΕΔ και ΣΑ
Οι φετινές απεργιακές συγκεντρώσεις της πρωτομαγιάς, αποκτούν ιδιαίτερα αγωνιστικά χαρακτηριστικά.
Εκτός από το γεγονός ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση νέα σκληρά «μνημονιακά» μέτρα, μας εμπλέκει όλο και περισσότερο διαμέσου του ΝΑΤΟ σε μια νέα αιματηρή επαναχάραξη συνόρων στη γειτονιά μας,  που δεν θα διστάσουν να φθάσουν οι ιμπεριαλιστές, στην προσπάθεια τους για ξαναμοίρασμα των ενεργειακών πηγών και των δρόμων μεταφοράς τους.
Απέναντι σ αυτές τις βάρβαρες και αδιέξοδες πολιτικές και επικίνδυνες για τις ζωές μας επιλογές, η απάντηση όλων μας επιβάλλεται-όσο ποτέ άλλοτε-να είναι οργανωμένη, ξεκάθαρη και αγωνιστική.
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι απόστρατοι των ΕΔ και ΣΑ, συμμετέχουμε στις Πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις των  ταξικών συνδικαλιστικών οργανώσεων σε όλη τη χώρα και ενώνουμε τη φωνή μας μαζί με όλους τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους εμποροβιοτέχνες, τους φοιτητές και σπουδαστές, με όλους όσους έχουν τις ίδιες αγωνίες με μας.
Τιμάμε τους νεκρούς εργάτες και εργάτριες, που έδωσαν την ζωή τους για να κερδηθούν δικαιώματα που στις μέρες μας καταργούνται.
Τιμάμε την σημερινή εργατιά που αγωνίζεται για μια ζωή με δικαιώματα και αξιοπρέπεια, για μια ζωή χωρίς πολέμους, θανάτους αθώων και ξεριζωμούς εκατομμυρίων ανθρώπων από τις εστίες τους.

Τιμάμε την 1η του Μάη και συντονίζουμε το βήμα μας με τους εργαζόμενους και ανέργους που αγωνίζονται με συνέπεια, για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους και προσφυγιά.
Καλούμε όλους τους απόστρατους:
Τη Δευτέρα 1η Μαΐου στις 09:30 π.μ.
Στη συγκέντρωση αποστράτων στην Παλιά βουλή (άγαλμα Κολοκοτρώνη).
Ώρα 10π.μ. θα ακολουθήσει πορεία προς το Σύνταγμα (Όθωνος και Αμαλίας) και στη συνέχεια προς την Αμερικανική πρεσβεία


Διαβάστε περισσότερα: http://protovoyliaapostraton.webnode.com/