27 Μαΐ 2017

“NOBLE JUMP 2017”: Νατοϊκή άσκηση στην Ρουμανία


ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (ΚΕΘΑ)
Ζαλόγγου 7, Αθήνα 10678
http://www.ketha.gr/nea.html


 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ΝΑΤΟ στο πλαίσιο του ανταγωνισμού του με τους άλλους ιμπεριαλιστές για τον έλεγχο πλουτοπαραγωγικών πηγών και των δρόμων διακίνησης του εμπορίου, εντείνει την πολεμική προετοιμασία του και διοργανώνει τις επόμενες μέρες άσκηση «Noble Jump» στη γειτονική Ρουμανία.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τα μνημόνια που έχουν υπογράψει οι προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις, παράλληλα με την όποια συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην άσκηση, παραχωρεί ελληνικό έδαφος και υποδομές προς τα ξένα στρατεύματα, προκειμένου να προωθηθούν στον τελικό προορισμό τους.
Ο λαός μας έχει σχετικά πρόσφατη πείρα από την διέλευση ξένων στρατευμάτων μέσα από την χώρα, που συνέβαλλαν στον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας! Από την άλλη πλευρά τα στρατευμένα παιδιά της χώρας και τα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων δεν επιτρέπεται να γίνονται συνοδοί – θεραπαινίδες των νατοϊκών μακελάρηδων στο Ελληνικό έδαφος, ούτε έχουν καμιά δουλειά εκτός συνόρων! Μόνη αποστολή τους είναι η υπεράσπιση των συνόρων και η προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.
Η ΚΕΘΑ καλεί τα μέλη της και όλους τους απόστρατους να πάρουν μέρος στις κατά τόπους κινητοποιήσεις που θα οργανωθούν από το αντιιμπεριαλιστικό φιλειρηνικό κίνημα, εναντίον της νέας αυτής κυβερνητικής επιλογής. Πρόκειται για μία ακόμη  βαθύτερη εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, με ολέθριες συνέπειες για τους λαούς! Η ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι τεράστια!

27/5/2017
Η γραμματεία της ΚΕΘΑ