26 Οκτ 2017

Πρωτοβουλία Αποστράτων και η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα βρέθηκαν κοντά στα μέλη του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ''ΑΞΙΑ''

 Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 19.00 η Πρωτοβουλία Αποστράτων και η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα βρέθηκαν κοντά στα μέλη του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ''ΑΞΙΑ'' μπροστά στο Υπουργείο Εργασίας, όπου πραγματοποιούν 5θήμερη προειδοποιητική κινητοποίηση. Οι φορείς αποστράτων δήλωσαν την συμπαράσταση τους στο δίκαιο αίτημα του συλλόγου για κατάργηση του άρθρου 12 του νόμου-λαιμητόμου Κατρούγκαλου, με το οποίο, μεταξύ άλλων, θεσπίζεται όριο ηλικίας και διακόπτεται η καταβολή των συντάξεων χηρείας.

Οι απόστρατοι δηλώνοντας την αλληλεγγύη τους πρότειναν την πραγματοποίηση κοινών διαμαρτυριών με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, για την κατάργηση ολόκληρου του νόμου ν.4387/2016, όπως και όλων των αντιασφαλιστικών νόμων της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων που έχουν επηρεάσει αρνητικά τόσο τις ίδιες τις συζύγους θανόντων και τις οικογένειές τους, όσο όλους μας και από πολλές πλευρές.
Η Πρωτοβουλία Αποστράτων και η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα καλούν τους συναδέλφους αποστράτους να εκδηλώσουν έμπρακτα την συμπαράστασή τους στις αγωνίστριες του συλλόγου «ΑΞΙΑ», έξω από το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου στις 26 και 27 Οκτωβρίου.


Διαβάστε περισσότερα: http://protovoyliaapostraton.webnode.com/