22 Νοε 2017

Απόστρατοι και Συνταξιούχοι : ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ


Η αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία είναι πρώτιστο κοινωνικό αγαθό. Η πρόσβαση στην ιατρική, φαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας.  Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, όλοι όσοι ζούμε σ’ αυτή τη χώρα, έχουμε δικαίωμα σ’  ένα σύστημα υγείας και περίθαλψης  που να χρηματοδοτείται το κράτος. Το επιβάλλει η πίστη στην αξία και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου.
Έχουμε λοιπόν, ευθύνη και καθήκον και οι απόστρατοι των Ε.Δ. και των Σ.Α. να αντιδράσουμε σε ότι απαξιώνει τη ζωή μας και τη ζωή των συμπολιτών μας. 
Την Πέμπτη,  23 Νοέμβρη 2017  και ώρα 10.00, να βρεθούμε όλοι μας στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Δημαρχείο Αθήνας), στην Παναττική πανσυνταξιουχική συγκέντρωση, με την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ και τις Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις όλων των φορέων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.
            Να διαμαρτυρηθούμε κατά της κυβερνητικής πολιτικής στην υγεία και να ζητήσουμε την ανατροπή της, απαιτώντας τη γενναία χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό  του συστήματος  δημόσιας υγείας, δωρεάν περίθαλψη  και φαρμακευτική αγωγή, πρόσληψη  ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία.
Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία για όλους!

Διαβάστε περισσότερα: http://protovoyliaapostraton.webnode.com/arthra/?utm_source=copy&utm_medium=paste&utm_campaign=copypaste&utm_content=http%3A%2F%2Fprotovoyliaapostraton.we