25 Ιαν 2018

Η ΚΕΘΑ τιμά τους νεκρούς των Ιμίων ...

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα τιμώντας τους νεκρούς των Ιμίων:

•Αντιναύαρχο Χ. Καραθανάση, 34 ετών, κυβερνήτη,
•Αντιναύαρχο Π. Βλαχάκο, 31 ετών, συγκυβερνήτη, και
•Πλοίαρχο Ε. Γιαλοψό, 29 ετών, χειριστή συσκευών.
καθώς και όλους όσους μέχρι σήμερα δώσανε τη ζωή τους, στην εκτέλεση του καθήκοντος, υπερασπιζόμενοι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο αλλά και στην υπόλοιπη πατρίδα, με την ευκαιρία της επετείου της θυσίας τους, διοργανώνει εκδήλωση τιμής στο μνημείο των πεσόντων, που βρίσκεται στη συμβολή της λ. Β. Σοφίας και των οδών Ρηγίλλης και Μουρούζη
την ΤΡΙΤΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2018
Καλούμε
συναδέλφους, καθώς και φορείς αποδέκτες του παρόντος να παραστούν και να τιμήσουν τους νεκρούς συναδέλφους μας, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
·        Ώρα 11.00: Συνάντηση έξω από το Πολεμικό Μουσείο (στάση μετρό Ευαγγελισμός).
·        Ώρα 11.20: Μετακίνηση προς το μνημείο
·        Ώρα 11.30: Κατάθεση στεφάνων
·
Η συνεχώς κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο με την ανοχή, αλλά και την ενθάρρυνση των ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΗΠΑ, σε συνδυασμό με τους ανταγωνισμούς στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Αν. Μεσογείου για τον έλεγχο και εκμετάλλευση των φυσικών πόρων και των δρόμων μεταφοράς τους, αυξάνουν δραματικά τους κινδύνους εμπλοκής της πατρίδας μας σε τοπική ή γενικότερη πολεμική ανάφλεξη.

Ο Ελληνικός λαός καλείται, να συνταχθεί με τη στήριξη κερδοφόρων πολεμικών επιχειρήσεων ξένων προς τις ανάγκες του, τη στιγμή που μέσω των οικονομικών περικοπών που του επιβάλλουν, οδηγείται στα όρια των βιολογικών του αντοχών.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις οδηγούνται σε πολεμικές επιχειρήσεις, θυσιάζοντας στο βωμό ξένων συμφερόντων, ότι πιο πολύτιμο διαθέτει η πατρίδα μας, τη νεολαία της και το αύριο των επόμενων γενιών. 

Παρακαλούμε για δηλώσεις συμμετοχής φορέων είτε ηλεκτρονικά, είτε στον συντονιστή Τριαντάφυλλλο Φωτιάδη τηλ. 6372714854
  
Ιανουάριος 2018
Η Γραμματεία της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα