19 Μαρ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΘΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεπής στο δρόμο που χάραξαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζει την επίθεση στις ζωές όλων των εργαζομένων και συνταξιούχων με νέα φορομπηχτικά μέτρα και εφαρμοστικούς νόμους.

Συνάδελφοι, κανείς δεν πρόκειται να φροντίσει για εμάς αν εμείς μείνουμε απαθείς! Είναι δική μας ευθύνη η ανατροπή όλης της αντιλαϊκής πολιτικής, οργανωμένα, μαζικά, μαζί με το λαϊκό κίνημα, για την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών μας.

Αρνούμαστε να συνεχίσουμε να ζούμε εμείς και οι οικογένειες μας όλο και χειρότερα, ενώ επιχειρηματικοί, μονοπωλιακοί όμιλοι συνεχίζουν να κερδίζουν . Η μόνη ελπιδοφόρα επιλογή βρίσκεται στους δρόμους του αγώνα.

Απαιτούμε:
την κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων
  • Επαναφορά των μισθών και συντάξεων στα προ κρίσης επίπεδα με αυξήσεις στους μισθούς, κάλυψη των απωλειών, επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού και σύνταξης. Άμεση εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ.
  • Κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια τραπεζίτη! Απαγόρευση πλειστηριασμών για τις λαϊκές οικογένειες.
  • Καμιά αλλαγή νόμου που εμποδίζει την ανάπτυξη του αγώνα των εργαζομένων και των διεκδικήσεων τους
  • Όχι στις δαπάνες για τους Νατοϊκούς εξοπλισμούς
  • Καμιά συμμετοχή ή εμπλοκή στους πολέμους και τις αποστολές του ΝΑΤΟ, της ΕΕ των ΗΠΑ εκτός συνόρων, ενάντια σε άλλους λαούς.
Απευθύνουμε Κάλεσμα
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ
Τρίτη 20 Μάρτη, 6.30μμ στην Ομόνοια (συμβολή με Αθηνάς)