22 Ιουν 2018

Η Κίνηση για Εθνική Άμυνα καταγγέλλει το ναζιστικό φασιστικό παραλήρημα του βουλευτή της Χ.Α.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κίνηση για Εθνική Άμυνα καταγγέλλει το ναζιστικό φασιστικό παραλήρημα του βουλευτή της Χ.Α. Μπαρμπαρούση που κάλεσε από το βήμα της βουλής την στρατιωτική ηγεσία της χώρας να συλλάβει ΠτΔ, Πρωθυπουργό και τον ΥΕΘΑ, καταχειροκροτούμενος από τους υπόλοιπους βουλευτές της ναζιστικής οργάνωσης. Στη συνέχεια τόσο ο ίδιος, όσο και το κόμμα του, για να αποφύγουν τις συνέπειες, επέδειξαν την μέγιστη θρασυδειλία, ο μεν αποφεύγοντας την σύλληψη, το δε διαγράφοντάς τον από την κοινοβουλευτική του ομάδα.
Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά περίτρανα, ο ναζιστικός – φασιστικός χαρακτήρας και η ιδεολογία της Χ.Α.
Τα γεγονότα αυτά καταδεικνύουν τις μεγάλες ευθύνες της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας του ΥΕΘΑ που δε χάνουν ευκαιρία να προσκαλούν τους υπόδικους για εγκληματικές πράξεις βουλευτές της Χ.Α. σε εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων.
Η επίκληση του επιχειρήματος από ορισμένους, ότι καλούνται καθώς είναι εκλεγμένοι από αριθμό ψηφοφόρων, δεν αποτελεί δικαιολογία. Θα πρέπει να αναλογιστούν όλοι, ότι και ο ηγέτης της ναζιστικής Γερμανίας που αιματοκύλισε τον κόσμο κατά το Β΄ΠΠ, αναδείχθηκε μέσα από κοινοβουλευτικές διαδικασίες.
Η επίδειξη «πατριωτισμού» από μέρους των Χ.Αυγιτών, δεν πρέπει να παρασύρει κανένα! Ψαρεύουν στα θολά νερά! Είναι τόσο πατριώτες, όσο πατριώτες ήταν οι πολιτικοί τους πρόγονοι, οι συνεργάτες των ναζί Γερμανών κατακτητών, οι χίτες και οι ταγματασφαλίτες της κατοχής.
Όλοι οι απόστρατοι και εν ενεργεία συνάδελφοι με κάθε ευκαιρία να απομονώσουν τους θρασύδειλους βουλευτές και τα στελέχη της ναζιστικής εγκληματικής ΧΑ, καθώς και όλους όσους ασπάζονται τις ιδέες τους.
19/6/2018
Η Γραμματεία της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ)