17 Οκτ 2018

«Στρατηγέ μου, ιδού οι βάσεις σας»


Υλοποιώντας την πολιτική της κυβέρνησης, ο Π. Καμμένος εξελίχτηκε σε ικανότατο «μεσίτη» κατά το ταξίδι του στις ΗΠΑ. Στη συνέντευξη που έδωσε στη συνέχεια στην ΕΡΤ περιέγραψε τα πράγματα όπως είναι με βάση την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που έχει μετατρέψει τη χώρα σε μια απέραντη αμερικανοΝΑΤΟική βάση. Δεν εξέπληξε κανένα, το γεγονός ότι στη συνέντευξη χρησιμοποίησε επιχειρηματολογία βγαλμένη από το μακρινό παρελθόν και μέσα απ’ τα συρτάρια της αμερικανικής προπαγάνδας.
Οι "υψηλές" επιδόσεις υποτέλειας του Υπουργού Εθνικής Άμυνας φέρνουν στο νου την προσφώνηση του Π. Κανελλόπουλου «στον εξ Αμερικής αφέντη», στρατηγό Τζέιμς Βαν Φλιτ «Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας!».
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σαν γνήσιος εκπρόσωπος του κεφαλαίου έχει κάθε λόγο να καμαρώνει, καθώς επιδιώκει αναβάθμιση του ρόλου της αστικής τάξης στην ευρύτερη περιοχή και αύξηση των κερδών της, μια αναβάθμιση που δεν θα έχει βέβαια κανένα όφελος για τον λαό. Με απίστευτη προσήλωση και αποφασιστικότητα, η κυβέρνηση προωθεί τους επικίνδυνους αμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς στην περιοχή. Αρκεί μια ματιά γύρω μας για να δει κανείς τον κίνδυνο ανάφλεξης στα κατακερματισμένα Βαλκάνια από τους αμερικανοΝΑΤΟικούς μας «συμμάχους», το γεμάτο από πτώματα προσφύγων Αιγαίο, την συσσώρευση στρατιωτικών δυνάμεων στην Αν. Ευρώπη, την Μ. Ανατολή και αλλού.
Οι απόστρατοι, τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, μαζί με τον κόσμο του μόχθου και της εργασίας να κλείσουν τα αυτιά τους στις μεταμφιεσμένες «αριστερές» σειρήνες της κυβέρνησης και όλοι μαζί να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια σ αυτή την πολιτική  και να βροντοφωνάξουν
  • όχι στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους
  • καμιά εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς
  • να κλείσουν τώρα οι αμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις
  • αποδέσμευση της χώρας από ΝΑΤΟ και ΕΕ