Όροι χρήσης ιστολογίου

Το ιστολόγιο "Σ.Ε.Α.Α.", (Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αποστράτων) με διαδικτυακή διεύθυνση: http://sea-a.blogspot.gr/ ιδρύθηκε την 21 Νοεμβρίου 2013 ως αυτόνομο και ανεξάρτητο ιστολόγιο (blog) πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων. 

Το "Σ.Ε.Α.Α.", δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του και στους επισκέπτες του να καταθέτουν μέσω e-mail τις απόψεις τους, τις σκέψεις τους, τις ιδέες τους, τους προβληματισμούς τους και την εποικοδομητική κριτική τους.

Χρήστης, θεωρείται οποιοσδήποτε επισκέπτεται τον διαδικτυακό τόπο του "Σ.Ε.Α.Α." και κάνει χρήση των υπηρεσιών του.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία Π.Δ. 131/2003 και την ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ
υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των αναρτήσεων, είναι μόνο τα άτομα που φαίνονται ως υπογράφοντες.
Συνεπώς, οι επισκέπτες/χρήστες του "Σ.Ε.Α.Α.", χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη των όσων γράφουν.

Δεν γίνεται έλεγχος ή μορφοποίηση στις αναρτήσεις, αλλά ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει αυτοβούλως στις εξής περιπτώσεις:

  1. Όταν περιλαμβάνουν στοιχεία τα οποία αντίκεινται στους ισχύοντες νόμους.
  2. Όταν γίνεται χρήση επιθετικής, απειλητικής, βίαιης, ρατσιστικής, προσβλητικής γλώσσας ή και ενοχλητικής προς το ιστολόγιο ή τους χρήστες του.
  3. Όταν ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.
  4. Όταν επιχειρείται προβολή παράνομου υλικού.
  5. Όταν επιχειρείται προβολή πορνογραφικού υλικού.
  6. Όταν επιχειρείται σχολιασμός/ανάρτηση με κακόβουλη διάθεση, η οποία κατά την κρίση του διαχειριστή δεν προωθεί το διάλογο και την πολιτισμένη ανταλλαγή ιδεών και απόψεων.
  7. Όταν κατά την υποβολή του σχολίου/ανάρτησης  υποδύεστε κάποιο άλλο πρόσωπο και τα στοιχεία που εισάγετε δεν αφορούν εσάς.
  8. Όταν χρησιμοποιείτε κεφαλαίους και greeklish χαρακτήρες στα σχόλια/αναρτήσεις.


Ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει σχόλια/αναρτήσεις για οποιοδήποτε άλλο λόγο ο οποίος δεν προβλέπεται εδώ και που κατά την κρίση του δεν προάγουν τον διάλογο.