12 Νοε 2015

Μια ακόμη σκόπιμη λαθροχειρία


Συνάδελφοι,
φωτογραφία με το πανό της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ (ΣΕΑΑ) χρησιμοποιείται στη σελίδα του «fb» για την προώθηση της συγκέντρωσης αποστράτων που οργανώνουν οι Ενώσεις Αποστράτων (ΝΠΔΔ) την 20/11/15!
Μια συγκέντρωση που διοργανώνεται αδιαφορώντας για την συγκέντρωση που γίνεται σήμερα μέρα γενικής απεργίας! Σαν να μας λένε «μη κατεβαίνετε στις 12 αλλά στις 20 Νοεμβρίου! Έτσι αποδεικνύεται ο στόχος τους! Θέλουν να διαχωρίσουν εμάς τους απόστρατους από τον υπόλοιπο λαό: τους συγγενείς και φίλους, τα ίδια μας τα παιδιά!

Χρησιμοποιούν την φωτογραφία του πανό της ΣΕΑΑ που βρέθηκε σε κάθε διαδήλωση συνταξιούχων ή εργαζομένων – ανέργων, τα τελευταία χρόνια, διαδηλώσεις από τις οποίες απουσίαζαν οι λαθροχείρες!

Σημειώνεται ότι το κείμενο αυτό γράφεται 12 ώρες μετά από φιλική παραίνεση να αφαιρεθεί το πανό της ΣΕΑΑ από την συγκεκριμένη σελίδα του «FB», που έγινε τηλεφωνικά!

Συνάδελφε,
Δεν θέλουν το πανό της ΣΕΑΑ και ό,τι αυτό εκφράζει! 
ΕΣΕΝΑ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ!
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ (ΣΕΑΑ) τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα που κολυμπούσαν οι Ενώσεις του υπουργείου και συνεχίζουμε !

ΟΛΟΙ σήμερα 10.30 στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη !


(Σημ: φτιάξαμε άλλο πανό  ….)