12 Οκτ 2016

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ


Η συγκυβέρνηση μέσω των υπουργών, βουλευτών, κομματικών παραγόντων δεν παύει να μας διαβεβαιώνει ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις. Και πριν σβύσει ο απόηχος των δηλώσεων ακολουθεί νέο κύμα περικοπών συντάξεων και νέων φόρων.  Ο εμπαιγμός είναι πλέον ολοφάνερος, δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Φαίνεται ότι μας θεωρούν κάτι λιγότερο από ηλίθιους, αφού χωρίς καμμιά ντροπή μας λένε τόσο πολλά ψέματα.
Όμως δεν έχουν υπολογίσει καλά. Δεν έχουν καταλάβει ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και θα μείνει στη μέση του δρόμου.
Συνάδελφοι έχουμε τη δύναμη να εμποδίσουμε αυτό το κατήφορο της κυβέρνησης που μας σπρώχνει όλο και περισσότερο στη φτώχεια και την απαξίωση. Αρκεί η αγανάκτησή μας να μη περιορίζεται στις μεταξύ μας φιλικές κουβέντες. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να ενώσουμε την αγωνιστική μας διαμαρτυρία με εκείνη των άλλων εργαζομένων και συνταξιούχων.
Ας πάρουμε τους φίλους μας και να κατέβουμε στο συλλαλητήριο της 17ης Οκτωβρίου στο οποίο καλούν πάνω από 400 οργανώσεις, εργατικά κέντρα, σωματεία εργαζομένων καθώς και οργανώσεις συνταξιούχων.
Η «Πρωτοβουλία αποστράτων» συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους που αγωνίζονται με συνέπεια και πιστεύοντας ότι κι εμείς ως απόστρατοι
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ … ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΜΕ,
μας καλεί τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και ώρα 18.30 να συναντηθούμε στο Σύνταγμα για να φωνάξουμε και διεκδικήσουμε τα δίκαια μας.