7 Δεκ 2016

Εθνική Άμυνα - Ενδυματολογικές και «λοιπές» κυβερνητικές προτιμήσεις


Τελικά, τα μασκαραλίκια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στον τομέα της άμυνας δεν έχουν τελειωμό! Οι ψευτοτσαμπουκάδες, που εκδηλώνονται με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις του υπουργού και τις πτήσεις με στρατιωτικά ελικόπτερα, αντί να περιορίζονται, αυγαταίνουν! Στο ίδιο μοτίβο αξιοποίησε πρόσφατα και μέλη της επιτροπής εξωτερικών και άμυνας της Βουλής και το χειρότερο μεταξύ αυτών και υπόδικους βουλευτές της ΧΑ! Αυτό κι αν δεν ήταν μασκαραλίκι! Να ποιους συναγωνίζεται ο υπουργός και η κυβέρνηση σε εθνικισμό και ψευτοτσαμπουκά: τους χρυσαυγίτες!
Το πρόβλημα της άμυνας κ. υπουργέ δεν λύνεται, ούτε χέρι – χέρι με την ΧΑ, ούτε με ψευτοτσαμπουκάδες απέναντι σε νατοϊκούς «συμμάχους», ούτε με την εγκατάσταση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, ούτε με τη χώρα ξέφραγο αμπέλι στις ορέξεις των ΗΠΑ και της ΕΕ.
Δεν γίνεται άμυνα με επικοινωνιακά κόλπα, με χτυπήματα συγκατάβασης στην πλάτη και υποσχέσεις σε ότι αφορά τις ανάγκες του προσωπικού των ΕΔ. Δεν εξασφαλίζεται πραγματική άμυνα, όταν σας συγχαίρει ο ΓΓ της λυκοσυμμαχίας, ως έναν από τους λίγους υπουργούς χωρών μελών, που έχει  πετύχει -εσείς και οι προκάτοχοί σας- τον στόχο για 2% του ΑΕΠ για την «άμυνα»!
Εξασφαλίστε τα απαιτούμενα για την Εθνική άμυνα και το προσωπικό, κόβοντας τις αποστολές  για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, όπως και κάθε άλλη σχετική  δαπάνη.
Απομονώστε την ΧΑ! Δεν χρειάζονται τέτοια πρότυπα τα στελέχη των ΕΔ, που εκθειάζουν τους δικτάτορες, τους ταγματασφαλίτες και τους δωσίλογους της κατοχής! Δεν τους χρειάζονται πρότυπα - υπηρέτες του συστήματος των μεγάλων συμφερόντων και των ισχυρών, που τρέφουν μίσος για κάθε διαφορετικό (άποψη, χρώμα, αίμα) και όποιον διεκδικεί (καταψήφισαν το νόμο για την ίδρυση ενώσεων και ομοσπονδίας στρατιωτικών).

http://ketha.gr/nea.html