22 Ιουν 2017

Προτάσεις θεμάτων για συζήτηση στo Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί στης 22/6/2017 για την υλοποίηση των αποφάσεων του 21ου Συνεδρίου της ομοσπονδίας

Προς: Προεδρείο Δ.Σ. Ε.Υ.Π.Σ.  Περ/ρειας Στερεάς Ελλάδας
                                                               Κοιν/ση: Μέλη Ε.Υ.Π.Σ Περ/ρειας Στερεάς Ελλάδος
Θέμα: << Προτάσεις  θεμάτων για  συζήτηση στo Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί στης 22/6/2017 για την υλοποίηση των αποφάσεων του 21ου  Συνεδρίου της  ομοσπονδίας >>.

   Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών ζητά να συμπεριληφθούν στην προ Ημερήσιας Διάταξης και να συζητηθούν στο Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης τα παρακάτω θέματα:
    1 ΘΕΜΑ: Την  υλοποίηση των  αποφάσεων και των ψηφισμάτων για αγωνιστικές δράσεις, που ενέκρινε η πλειοψηφία των συναδέλφων στο 21ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας και που αρνείται να τα υλοποιήσει το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. δηλαδή  την άμεση πραγματοποίηση πανελλαδικών κινητοποιήσεων στη Βουλή, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με το διεκδικητικό πλαίσιο που ψηφίστηκε και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μέσα στην αντιπυρική περίοδο.  
    Με βάση την παραπάνω απόφαση του Συνεδρίου, καλούμε το προεδρείο του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας να εκδώσει άμεσα ανακοίνωση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και στα Δ.Σ. των πρωτοβάθμιων Ενώσεων, για να δημιουργηθεί χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των αγωνιστικών δράσεων.  Να πραγματοποιηθούν δυναμικές ένστολες πανελλαδικές κινητοποιήσεις σε κεντρικό επίπεδο και να γίνουν παραστάσεις διαμαρτυρίας σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, με ανάλογη οργάνωση, περιοδείες, συνεντεύξεις τύπου και ανάρτηση πανό σε όλες τις υπηρεσίες.
    2 ΘΕΜΑ: Απόφαση συμμετοχής στην αντιπολεμική συγκέντρωση που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 24/6/2017 1μ.μ. με το Π.Α.Μ.Ε. με αφορμή την άσκηση που διεξάγεται στη Ρουμανία με την συμμετοχή χωρών μελών της ευρωατλαντικής συμμαχίας, η ελληνική κυβέρνηση διαθέτει λιμάνια, αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομους ακόμη και στρατόπεδα στη Βόρεια Ελλάδα και τον Έβρο για να περάσουν τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ. Με αποτέλεσμα να πυκνώνουν επικίνδυνα τα σύννεφα του πολέμου και πάνω από την χώρα μας .
  Στο 21ο Συνέδριο εγκρίθηκε το αντιπολεμικό ψήφισμα που κατέθεσε η ΕΑΚΠ. Η συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο θα επιβεβαιώσει έμπρακτα την θέση που εκφράστηκε από όλους τους συνέδρους ενάντια στον πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας μας στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ .
   3 ΘΕΜΑ: Απομάκρυνση Πυροσβεστικών οχημάτων σε υπηρεσία περιπολικών από  εγκαταστάσεις πυροσβεστικού κλιμακίου παρά περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις της φυσικής ηγεσίας.  
Για την Ε.Α.Κ.Π. το μέλος του Δ.Σ.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΚΗΣ