7 Νοε 2017

Αντισμήναρχος ε.α. καταγγέλλει τον αντικομμουνισμό στην "Ηχώ των αιθέρων"


«Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ), "Ηχώ των αιθέρων", χαιρετισμός του σμηνάρχου ε.α. Πιέρρου Πλατάνα, μέλους του ΔΣ της ΕΑΑΑ, στην ανιστόρητη - αντικομμουνιστική μάζωξη που διοργανώνουν κάθε χρόνο οι Ενώσεις Αποστράτων στο Βίτσι. Η τοποθέτησή του αποτελεί αισχρό αντικομμουνισμό της περιόδου των δεκαετιών 1950 - 1960 και της δικτατορίας. Λέει ο αισχρός αντικομουνιστής: "Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τους δαφνοστεφανωμένους πολεμιστές που πρόταξαν τα στήθη τους με πίστη στον Θεό, στην πατρίδα και στην οικογένεια, σε έναν ξενοκίνητο εχθρό, τους κομμουνιστοσυμμορίτες (...) Τα εγκλήματά τους είναι τόσα πολλά που δεν έχουν τελειωμό, αλλά και αν θελήσει κανείς να τα ξεχάσει, του τα θυμίζουν οι διάδοχοί τους, διοργανώνοντας για την έναρξη του αντάρτικου κατά της πατρίδας μας φιέστες με νταούλια και βιολιά αναγείροντας συγχρόνως μνημεία στη μνήμη των εγκληματιών κατά του Ελληνικού λαού".

Οι απαράδεκτες αυτές φασιστομαζώξεις, που διοργανώνονται στο Γράμμο και το Βίτσι, από τις Ενώσεις Αποστράτων, βρίσκουν παγερά αδιάφορη τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας και είναι καταδικασμένες στη συνείδησή του.

Σε αυτές τις αντικομμουνιστικές συνάξεις συμμετέχουν οι ναζιστές εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, αυτοί που υμνούν τον Χίτλερ και άλλους ναζί και φασίστες. Παρόντες σε αυτές είναι οι απόγονοι των Ταγμάτων Ασφαλείας - συνεργάτες των Γερμανών. Είναι οι απόγονοι των κουκουλοφόρων καταδοτών, που οδήγησαν χιλιάδες πατριώτες στο εκτελεστικό απόσπασμα. Μαζί με αυτούς, στην αντικομμουνιστική φιέστα το 2015, συμμετείχε και η πρώην βουλευτής της ΝΔ από την Καστοριά. Συμμετέχουν επίσης όλοι αυτοί που συνεργάστηκαν με τη δικτατορία του 1967. Κάθε χρόνο παρευρίσκονται στις εκδηλώσεις κάθε είδους φασιστικά αποβράσματα.

Ως απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, καλώ όλους τους απόστρατους να καταδικάσουν τέτοιου είδους απαράδεκτες αντικομμουνιστικές φιέστες και να απαιτήσουν την κατάργησή τους.

Όσα και να κάνουν οι αντικομμουνιστές, θα γίνουν πράξη τα ιδανικά και οι αξίες του ΔΣΕ, αυτής της ανίκητης πολιτικά και ιδεολογικά δύναμης που διατηρεί ζωντανή το ΚΚΕ και με τις εκδηλώσεις του.

Καπελούζος Γιάννης

Αντισμήναρχος ε.α.»